A király meztelen

 2012.03.31. 09:30

Hát ezen is úgy látszik, hogy túl vagyunk. A jelentés után biztos voltam abban, hogy marad Pál, de a különvélemény és a SOTE Szenátusa visszaadta a tudományba vetett hitemet, bár ott motoszkált a fejemben, hogy lehet, hogy még ez sem elég. Ugye már két hónapja azzal van tele a sajtó, hogy a nemzet Pálja bizony összeollózta a kisdoktoriját. A HVG bemutatta, hogy a montázs 225 oldalából 180 a bolgár Nikolaj Georgiev munkája. Aztán az Index megtalált még 17 oldalt a német Klaus Heinemann írásából. Végül leltek még más kiadványokból is részeket, és az i-re a pontot az Index olvasói tették föl, amikor azonosították az utolsó hiányzó oldalakat. Lényegében a nemzet tolla a pontatlan francia, és a szöveghűbb német fordításba belefirkantotta az azóta eltelt olimpiák egy-két adatát, így talán ha 1-2 oldalnyi a hozzájárulása. Már ha ő fordította, és egyszer legalább elolvasta.

A kérdés már csak az, hogy van-e újdonságtartalma a történteknek. Szerintem nincs. Mindenki tudja, hogy Schmitt Pál hülye. Még a köztársasági elnökké való kinevezése előtt a Közgázon közismert volt az anekdota, amely szerint egy lezsírozott vizsgán a helyettesítő tanár kicsit kellemetlen helyzetbe hozta Pált azzal, hogy kérdezni mert. Aztán az is közismert, hogy belker szakra nem feltétlenül a legpallérozottabb elméjű hallgatók jártak, és azt is elfogadjuk, hogy az élsportolókat gyakran a szükségesnél jobban segítik a tanárok, hogy megszerezzék a diplomájukat (ezúton kérek elnézést azoktól, akikre ez nem vonatkozik). Azt is sejtettük, hogy az Astoria szállóba igazgatóhelyettesnek csak az mehetett el a szocializmusban, aki az állambiztonsággal jó kapcsolatokat ápolt. Arról is olvastunk, hogy nem tud helyesen hejessen írni. De akinek még ez sem elég, az olvasgassa el a HVG régebbi cikkét.

Mindez egyáltalán nem meglepő, viszonylag kevés embernek adatik meg, hogy mind a szellemiek, mind a sportolás terén maradandót alkosson, talán Hajós Alfrédnek sikerült utoljára Magyarországon. Szóval senkit nem zavarna, hogy Schmitt Pál ostoba. Ami viszont sokkal bántóbb, hogy nem bír megmaradni a fenekén. Ha megelégedett volna a két olimpiai aranyával, mindenki kellemesen emlékezett volna rá. Még az is belefért volna, hogy MOB-elnököt csináljanak belőle. De neki doktorátus is kellett, mert az menő, főleg ha valaki 1 hónap alatt végez vele tantárgyakkal, szigorlattal, kutatással, az értekezés elkészítésével és megvédésével együtt (kevésbé tájékozottaknak elmondanám, hogy ez alsó hangon 3-4 év) - milyen kár, hogy ezekről már eltűntek az iratok. De Pálnak ez sem volt elég, nagykövet akart lenni, képviselő az Európai Parlamentben, a kommunistákkal fenntartott jó viszony után Fidesz-alelnök, és köztársasági elnök is.

A történelmi hiba alapvetően itt következett be. Minél feljebb mászik valaki a politikában, annál valószínűbb, hogy ellenfelei mindent megtesznek azért, hogy kompromittálják valamivel. Namost tételezzük föl, hogy a nemzetvezér felcsapta leglojálisabb híveinek névsorát, megörült, és megkérdezte Pált, hogy szeretne-e köztársasági elnök lenni. Pál vajon miért nem gondolt arra, hogy esetleg ki fog derülni az, hogy egy csaló, és összelopta a doktoriját? Sajnos arra már nincs mód, hogy megnézzük a szakdolgozatát, mivel az a Közgáz könyvtár költözésekor megsemmisült, de elképzelhető, hogy itt is találhattunk volna némi vajat a füle mögött. Ilyenkor egy épeszű ember elgondolkodik, és sorra veszi, hogy milyen kevésbé dicső pillanatokat szedhetnek elő a múltjából, és ezek mennyiségének függvényében dönt arról jó esetben, hogy vállal-e tisztséget. Tehát megállapíthatjuk, hogy Pál mindamellett, hogy ostoba, még telhetetlen, törtető, kapzsi, és nem utolsósorban kellően simulékony is. Tökéletes választás köztársasági elnök esetén.

De még ez is bocsánatos bűn, viszont ilyenkor, amint az a világ civilizáltabb részén szokás, a gyanú felmerülésének pillanatában le szoktak mondani (átvétel saját magamtól). Már múltkor is leírtam, hogy elintézték a nemzet tollának, hogy ne kelljen aggódnia a megélhetés miatt még akkor sem, ha lemond. Most tényleg annyira számít néhány fénykép izzadó tenyerű diplomatákkal, meg az a sok száraz sajtós pogácsa a konferenciákon? Ezek szerint igen. Schmitt hülyét csinált magából a Kossuth Rádióban, nem volt elég, hogy szembesítették Malina Georgievával és Klaus Heinemann-nal, akkoriban hatályos szabályzatokat is hoztak arról, hogy akkor sem lehetett összeollózni mások írásait. Sőt, még utóbb kiderült az is, hogy a megható történet Pál édesanyja halálakor tett fogadalmáról is hazugság.

Azonban mi a lényeg ezzel kapcsolatban. Az, hogy a világ röhög rajtunk, és ez esetleg néhány honpolgár lelkét jogosan bántja, valóban kellemetlen, de nem nagy dolog. Ami sokkal fontosabb a jövőt illetően, hogy most már a sokadik - elvileg - független testület retteg döntésének következményétől. Ezért nem lehet kimondani, hogy a plágium plágium, a tandíj tandíj, az egykulcsos adó kétkulcsos. Avagy a másik lehetőség, hogy sokan párhuzamos valóságban élnek, és a kognitív disszonancia egészen vad tüneteit mutatják. Lássuk be, hogy egy jó szóvivő valóban elég sokat ér, és tényleg elképesztő mértékben lehet hülyére venni az embereket, de mindent azért ők sem esznek meg, és a fordulópont elég gyorsan el szokott jönni. Még ez nem történt meg, de szerencsére már a jobboldalon is kezdenek rájönni arra, hogy Gyurcsány beszédének elítélése és Pál felszínen tartása együtt összeférhetetlen, ezzel végképp elveszítenek minden alapot arra, hogy az elmúlt 8 évre hárítsanak minden felelősséget. Pont ennek a bázisnak inthet búcsút a nép Viktora azáltal, hogy a korrupciós ügyek tekintetében sem különböznek elődeiktől, ugyanúgy a haverokat pakolják pozícióba, a törvények szemlátomást nem ugyanúgy vonatkoznak mindenkire, és a demokratikus államberendezkedést fénysebességgel rombolják le. A tény, hogy a törvénygyártás olajoskannáját egyelőre nem lehetett megbuktatni, tovább erősíti azt a görcsös képet a Fideszről, hogy semmilyen esetben sem meri vállalni tévedéseinek következményeit, mert amit a vezér mondott, az úgy van. Még akkor is, ha nem. Ha a fülkeforradalmárok nemzeti együttműködése az elkövetkezőkben is abban fog kimerülni, hogy bűnbakokat keresnek az előző 8 évből (természetesen a saját házuk táján még véletlenül sem néznek szét), mert a kormányzásuk felénél még mindig nem futja semmi értelmes intézkedésre, meg Schnitt Pál megpróbálja megmagyarázni a népnek, hogy ő tulajdonképpen a 225 oldalas válogatásából 223-at másolt, és ez nem csalás, akkor nagyot fognak koppanni 2014-ben. Persze fel lehet fogadni pár embert, hogy írják meg a PhD dolgozatot, meg rendezzenek egy kamu szigorlatot, de ez nem megy örökké. Mindenesetre biztos áldják a sorsot, hogy nincs életképes ellenzékük.

Címkék: politika plágium

A bejegyzés trackback címe:

https://kazisztan.blog.hu/api/trackback/id/tr864351150

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Schmitt Pál nem tudta, hogy lopni nem szabad? 2012.04.01. 08:43:28

Schmitt Pál nem tudta, hogy kisdoktori értekezésébe nem szabad más szerzők munkájából forrásmegjelölés nélkül oldalak és illusztrációk hosszú sorát átemelni, és erre sem témavezetője, sem opponense, sem pedig a bíráló bizottság nem hívta fel Schmitt Pá...

Trackback: Fluck Ákos különvéleménye Schmitt Pál doktori disszertációjáról 2012.04.01. 08:38:41

Miért csak Fluck Ákos ügyvéd gondolta úgy, hogy szakmai tekintélyének és jó hírnevének a megőrzése fontosabb a számára, mint az, hogy megfeleljen a kormánypárt elvárásának, és mossa tisztára, tegye szalonképessé Schmitt Pál plagizált kisdoktori disszer...

Trackback: Mit jelent az, hogy a köztársasági elnök sérthetetlen? 2012.04.01. 08:37:29

Nem lehet bírálni? Nem lehet felelősségre vonni? Nem lehet elmozdítani, ha nem akar lemondani magától? A kérdésre a válasz az ország Alaptörvényében és a Köztársasági elnök jogállásáról és javadalmazásáról szóló törvényben található. “A miniszter...

Trackback: Már priuszt is lopnak 2012.04.01. 01:04:50

 Már priuszt is lopnak 2012. április 1. Gépjárműlopás miatt indult eljárás a Szófiai Központi Rendőrkapitányságon. Nikolaj Grigorov bolgár állampolgár 2012. január 12-én tett bejelentést a szófiai városi kapitányságon arról, hogy aranysárga szín...

Trackback: Kik az igazi vesztesek? 2012.03.31. 22:00:16

Kik az igazi vesztesei a tegnapi napnak? Kik érezhették úgy, arcon vágták, hülyének nézték, porig alázták, semmibe vették? A magyar tudományos élet prominens személyiségei, professzorok, egyetemi tanárok? Őket már a bizottsági jelentés letaglózta,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leonard Zelig 2012.03.31. 21:42:23

A füle mögött nem vajat szoktak találni, hanem zsírt, ha nem mosakszik. A vaj a fejen van. A fül mögött meg valami.

Mesterlövész 2012.03.31. 22:02:52

Egyébként a szólás helyesen tényleg „vaj van a füle mögött". Szóval jó ez így.

magyar ember teli szájjal 2012.03.31. 22:04:34

És abban tényleg mindenki biztos, hogy drSP maga lefordított 180-200 oldalt?

Felagund 2012.03.31. 22:48:35

Egyetlen apróság:

Azt írod:

"De neki doktorátus is kellett, mert az menő, főleg ha valaki 1 hónap alatt végez vele tantárgyakkal, szigorlattal, kutatással, az értekezés elkészítésével és megvédésével együtt "

Na most a jelölt cikkben nem az van, hogy a komplett doktorit nyomta le egy hónap alatt, hanem hogy a doktori eljárás beindítása után (amit a doktorandusz az abszolutórium kézhezvétele után tesz meg) egy hónappal már védett is.
Nem mondom, ez is gyanús, én pl természettudományos vonalon PhD-zok (igen, tudom, hogy a kisdoktori ≠ PhD ;)) és tavaly abszolváltam, de még mindig nincs annyi mérési eredményem, hogy elindíthassam az eljárást... (Hja kérem, nekem tényleg kutatni kell... :P)

@Mesterlövész: Ez a mondás a "vaj van a fején" és a "van valami a füle mögött" összerántásából keletkezett, zsírról szó sincs ;)

Közbiztonság Szilárd 2012.03.31. 22:53:17

@Mesterlövész:
Hát az egy dolog, hogy ennyire tudatlan hülye vagy, de minek reklámozod is?

Van egy szólás, miszerint "van valami a füle mögött", meg egy közmondás, miszerint "akinek vaj van a fején, ne menjen a napra".

@magyar ember teli szájjal:
Szerintem semmi köze a dolgozathoz, az ujjlenyomatát sem találnák meg egyik lapon sem (és nem azért, mert papíron nem lehet kimutatni az ujjlenyomatot).

Kazi bácsi 2012.03.31. 23:02:00

@Felagund: Ugye most a jelentésben található "Az eljárásban feltűnő, de nem tekinthető szabálytalannak, hogy a jelentkezés és a doktori
értekezés megvédése között mindössze egy hónap telt el." mondatról beszélünk. Ezt értelmeztem úgy, ahogy leírtam, bár könnyen előfordulhat, hogy neked van igazad, és az eljárás a szigorlat után jön.

A vaj van a fején/van valami a füle mögött összevonása gyakori, és az észrevétel is ezzel kapcsolatban jogos, viszont az írás lényegével kapcsolatban csekély jelentőséggel bír...

Felagund 2012.03.31. 23:07:09

@Kazi bácsi:

Egészen pontosan ez úgy van (továbbra is csak PhD vonalon tudok nyilatkozni, de gondolom alapvetően a régi rendszer se volt más), hogy a megfelelő számú tárgy (aka kreditpont) elvégzése után az ember megkapja az abszolutóriumot, és ezután _ha akarja_, elindíthatja a doktori fokozatszerzési eljárást. Ez jár egyszer egy doktori szigorlatból, ami praktikusan az államvizsgának felel meg, és egyszer a doktori disszertáció megvédéséből.

Az eljárás beindításakor két éves időkeretet kap az illető, hogy ezen két kötelességének eleget tegyen, ha ez nem sikerül, akkor csocsesz...

Ezért aztán normális ember csak akkor szokta elindítani az eljárást, ha minden egyéb kötelezettségének (pl publikációk) eleget tett, és a doktorija áll olyan szinten, hogy az maximum másfél éven belül leadható (fél év általában kell az adminisztratív szakasz (bizottság összeállítása, védés kitűzése, bírálat elkészítése stb) lezárulásához...

Felagund 2012.03.31. 23:07:40

@Felagund: jár = áll, természetesen...

svega 2012.03.31. 23:19:20

Bárcsak egy hozzá hasonlóan 'doktor' tükrözné meg a végbelét/veséjét/prosztatáját!
Akkor majd díjazná egy doktori értékét!

Kazi bácsi 2012.03.31. 23:25:12

@Felagund: Na, akkor itt is kitisztult a kép. Mert az Indexes cikkből látszik, hogy 1988-ban már vélhetően kimásolta a Georgiev mű jelentős részét. 1992-ben pedig kezdeményezte a fokozatszerzési eljárást, ami során 1 hónap alatt megvolt a szigorlat és a védés. Nem rossz, főleg hogy a védésnél van egy előzetes vita is tudtommal. Meg oppenenseknek is kell idő, hogy normálisan átolvassák és véleményezzék az értekezést...

Felagund 2012.03.31. 23:37:33

@Kazi bácsi: Ja, de természetesen ez az apró kiegészítés a poszt lényegét nem érinti, sőt, Schmitt Pálnak az egyetlen emberileg elfogadható lépése az lenne, ha azonnali hatállyal lemondana (habár ahogy halad lassan ezt ki kéne egészítenie némi szőrcsuhás vezekléssel is :P)

livengood 2012.03.31. 23:47:09

A poszt végre a lényeget foglalja össze. Megmutatja ennek az embernek az elvtelen személyiségét. Ezért kell mennie.

Kazi bácsi 2012.03.31. 23:56:57

@livengood: Schmitt Pál személyisége sem lényegtelen az ügyben, de az egésznek a veleje (szerény meglátásom szerint) abban rejlik, hogy a tévedéseket nem lehet most beismerni. Márpedig minden tekintélyelven alapuló rendszer bukása a merevség és az önkorrekció teljes hiánya miatt következik be (a vezér tévedhetetlen), mint arra a végén utaltam. Egy működő demokráciában létezik erős visszacsatolási folyamat, míg Magyarország továbbra is a következmények nélküli ország, akármennyire is ennek az ellenkezőjét sulykolja a pártmédia.

Közbiztonság Szilárd 2012.04.01. 00:01:15

@Kazi bácsi:
Attól, hogy gyakori, még nem lesz kisebb hülyeség.

Tudod, műveltség, kultúra meg ilyenek.

Közbiztonság Szilárd 2012.04.01. 00:05:56

@Kazi bácsi:
Szerintem smit plagi nem is látta ezeket a tanulmányokat, amelyeket több VALAKI (aki nem ő) lefordított, és amelyekből VALAKI (aki még mindig nem ő) összeollózta a doktori disszertációt.

Felagund 2012.04.01. 01:46:09

Nem ő volna az első potentát, akinek valaki megírja a doktoriját...

Anyám mesélte, hogy ahol dolgozott, már pár évvel a rendszerváltás után, ott úgy lett kandidátus a főnök, hogy konkrétan tudták, hogy melyik beosztott írta neki a dolgozatot. Hát így ment ez...

Alterego-X 2012.04.01. 01:59:18

@Közbiztonság Szilárd: Már hogy ne lenne? Egy közmondás éppen attól közmondás hogy a köz mondja. A bevett közmondások nagy része valami hülyeségből alakult ki, de attól még léteznek.

Az hogy ismerd az etimológiai eredetüket, az is egyfajta műveltség, büszke lehetsz rá de feltételezni hogy mindenki más kultúrálatlan amiért az élő nyelvet használja és nem azt ami "eredetileg volt", az már nem érdem.

for-avar 2012.04.01. 02:37:00

Apám buktatott el diplomát...a balfasz beadó balszerencséje hogy anyám előtte évben adta be az övét...idézett egy cikket(az írót publikálót hely idő)de a pacák ezt saját kutatásnak állította be.Apámnak ismerős volt a cikk szövege sőt még"kalapos" betűket is változatlanúl vette át.Pont ez volt ami lebuktatta mert anyámnak is ki kellet javítani ezeket a sorokat.És ez nem issok oldal volt!Csak taln fél oldal...

windex 2012.04.01. 04:57:43

@Közbiztonság Szilárd: te gyerek, neked becsípődött valami? mindenesetre szórakoztató vagy :-) az még rendben van, hogy sokszor, még ha nem is mindig, de sokszor igazad van. de az nem világos, hogy milyen pszichés problémával, vagy súlyos frusztrációval küzdesz, hogy nem eszmét cserélsz dolgokról, hanem azt a tényt, hogy igazad van - már amikor - arra használod, (ez viszont szinte mindig így van) hogy óvodás szintű erődemonstrációt tarts bárkivel szemben. na ennek kéne utána járnod. érted, mert nekem édesmindegy, én így is megvagyok, de látom, a leiteren csak azért hallgattál el, mert a főnök rád dörmögött, máshol meg csak sercintenek, ha meglátják a neved. és csak szólok, nem azért, mert okosabb vagy, hanem mert indokolatlanul vagy arrogáns és nagyképű. mintha a más tévedése feljogosíthatna erre. de nem, rosszul tudod, még ha tapló is a másik, neked akkor sem kell annak lenni, így meg aztán különösen :-) vagy te is elnök akarsz lenni? ja, és az arctalan hősök nem gyíkarcoskodnak az emberekkel, hanem segítenek nekik. de mint már a múltkor említettem, te az arctalanságot kiváló védelemnek fogod fel - és ez is pszichés tünet :-) ha ezt netán cáfolnád, hívj meg egy kávézóba, ahol láthatom, hogy arcccal felszerelve is ugyanígy viselkedsz - és megkövetlek. üdv!

windex 2012.04.01. 05:00:54

@Közbiztonság Szilárd: ja, és nem laza vagy, hanem kényszeres. ennek is nézess utána :-)

windex 2012.04.01. 05:12:46

@Közbiztonság Szilárd: "tudod, műveltség, kultúra, meg ilyenek" - most is hozod a formád :-) arrogáns kukacság ez, különösen, hogy úgy teszel, mintha valami közmondásról lenne szó, közben minden esetben azt akarod a többiek orra alá dörgölni, hogy retardáltak, de bezzeg te! hát, lehet, hogy tájékozott vagy, meg mindent beseggeltél, csak hogy kompenzálj-bizonyítási kényszeredet ki tudd élni, de - és most jön a poén - amire hivatkozol, "kultúra, meg ilyenek" annak nagyon a híján vagy :-) először is, mert így viselkedni, öcsi, nem kulturált dolog. másodszor nem értelmezted, amit írt, idézném, hogy ne kelljen lapoznod: "A vaj van a fején/van valami a füle mögött összevonása gyakori, és az észrevétel is ezzel kapcsolatban jogos, viszont az írás lényegével kapcsolatban csekély jelentőséggel bír... " tehát a lényeg nem a közmondás helytelen/helyes mivolta, de te csak kötöd magad :-) pedig a partnered fényéveket vert rád kultúrában és eleganciában, szóval íme, rögtön egy eset, amiből tanulhattál egy kis kultúrát. gyerünk, kicsi szilárd, húzz bele, nagy út van még előtted :-)

Őexc.Vitéz Bivalybasznádhy. Dr. Őfőméltóságu Úr 2012.04.01. 07:08:05

Érdekes módon senki nem gondolt még arra, hogy Paja bá most először hasznos is volt!
Köztársasági elnökhöz méltón, eddig példátlan egységbe tömörítette az országot a bal oldaltól a szélső jobbig!
Ez eddig még senkinek sem sikerült. :)))

bruhahahahihihi 2012.04.01. 07:31:50

Szarok a Sicc Pali vívására, meg a csapatban szerzett érmeire. Ez egy Gerinctelen, ember, egész életében POZICIÓ HAJHÁSZÓ VOLT. Szerencsére már ott megbukott amit szerezett volna nagyon elérni, hogy Ő legyen a NOB elnöke. ( most meg hál Istennek még a NOB tagságból is kizárja!!!!
Ez a kudarc tovább hajszolta, a poziciókért...segget nyalt, dörgölődzött, hajlongott,..így lett Astória szálló igazgató, és spanyol követ az átkos kommunista rendszerben, majd Fidesz seggnyaló...(npitáncos paszományos ruhában) ..Függetlennek mondta magát és legalább Budapest Főpolgármestere akart lenni, majd benyalta magát Fidesz Tagnak, és legalább alelnök akart lenni.Ott bemutatta seggnyaló képességét, így lett a Parlament házelnöke..majd seggnyaló képességét továbbfejlesztve Orbánnál, Ő lett a NEMZETI ALÁÍRÓ azaz ( közt. elnök). Most meg egy BUKOTT emberállat!
.....és ez a Szar ember élősködik élete végéig családjával együtt az ADÓFIZETŐK Közpénzén?????????????????
Rohadj meg Pali minél előbb!!!!!!

bruhahahahihihi 2012.04.01. 07:33:17

Azért van egy ÉRDEME A PALKÓNAK...egységbe tömörítette a magyar NÉPET a Nemzeti Szaros kis Törpe és bandája ellen. Lehet hogy mégis lesz IGAZI FORRADALOM ÉS ELZAVARÁS, MAJD SZÁMONKÉRÉS!!!!!

butus 2012.04.01. 07:39:26

@livengood: Egy dolog a cikkben felületes, méghozzá a kommunistákkal fenntartott jó viszony. Ugyanis azon kivül, hogy Kádárék embere, és besugója volt, a szocialistákhoz is próbálkozott dörgölőzni. Szeretett volna főpolgálmester jelöltjük lenni. Csak azok nem tartották oda neki a valagukat, hogy nyalja. A Fidesz ezután következett.

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2012.04.01. 07:49:13

Tolunk kicsivel nyugatabbra mar az ugy kirobbanasakor le szoktak mondani a vetkesek es orokre eltunnek a vilag szeme elol.

Itt meg marad a vastagbor es a nekem szabad, mert en vagyok a magas lovon.

En a tobbi orszag helyeben minden adando alkalommal nyilvanosan szegyenitenem meg es addig alaznam, amig le nem mond vagy le nem mondatjak!

bruhahahahihihi 2012.04.01. 08:05:02

Igaz a mondás Palkóra is és a Nemzeti Gonosz Törpére is:
AMIKOR A SZART FELTESZIK A POLCRA, AZT HISZI MAGÁRÓL, HOGY ő MÁR LEKVÁR:))))))

igényes 2012.04.01. 08:33:30

Jelenleg Schmitt Pál a magyar állampolgárokat szándékosan félrevezeti, becsapja, nagy nyilvánosság előtt megkérdőjelezi a szenátus döntését!

Ki ez a szarjankó, aki egy doktori tanács és egy szenátus véleményével szembe száll. Polt Péternek ezt azért hivatalból üldöznie kellene. Schmitt nem perel, hát ez égbekiáltó. Mindenki tudja, hogy csal, lop, hazudik, műveletlen.

Tell Vilmos 2012.04.01. 09:16:41

Jó a poszt, tökéletes összefoglaló erről a pojácáról!

Előbb utóbb úgyis mennie kell, de engem inkább az izgat, hogy élete végéig nekünk kell eltartani őt és a "kedves" családját horror pénzekért! Ezek szerint a csalást jutalmazni kell? Ha valaki tisztességes elnöki életút után visszavonul, akkor O.K., de így? Ez nagyon b@ssza a csőrömet!

dr. Tell

Gatinho 2012.04.01. 09:28:24

Nyugi, a világ nem röhög rajtunk, egész pontosan leszarják, hogy mi van nálunk.

SzöZö 2012.04.01. 09:47:32

Fideszes barátaimtól, ismerőseimtől kérdezem, tényleg a fidesz a kisebbik rossz?
Tényleg nem baj, hogy 1 ember dönt mindenben? Ha azt mondja, hogy a államfő sérthetetlen, akkor kuss mindenkinek?

bruhahahahihihi 2012.04.01. 09:50:02

@Tell Vilmos: Palkó...Parazita volt egész életében! Mindíg a NÉP közpénzből tartotta el .
Még az olimpiai érmet is a csapata szerezte neki!!!!!!
Rohadt parazita, remélem hamar megdöglik!

Link Elek 2012.04.01. 09:54:25

A csalás és a lopás alapvető jobber értékek Mo-n.
csak kérdezzétek meg, hogy a Lázár testvéreknek honnan volt pénze 89-ben?

Vagy hogyan segitett Mádl Ferenc dajcstomi diplomázásában.

Ez egy velejéig rohadt orszag.

rasszista szalonna 2012.04.01. 10:06:42

Egy jelenet jutott eszembe, lerajzolni nem tudom inkább leírom:

Pál enyhén roggyantott terpeszben, könnyes szemekkel. Mögötte szorosan Viktor sámlin és ő mögött Gabriella most húzza le a celofánt a vadonatúj méretes Eszközről és mögötte ott az egész díszes Párt kompánia letolt gatyában. Mindenhol szerteszét dobált vazelines dobozok.

Szöveg (Viktor): Tarts ki Pál! Mögötted vagyunk, én is a párt is!

Attilajukkaja 2012.04.01. 10:27:48

@Dr.Megszívtuk-Waze:
"Köztársasági elnökhöz méltón, eddig példátlan egységbe tömörítette az országot a bal oldaltól a szélső jobbig!
Ez eddig még senkinek sem sikerült."
:o))))))
Ez nagyon tetszett! Koszi!

igényes 2012.04.01. 10:43:14

Az államfő sérthetetlen, mert buta, mint a ......!

Sérthetetlen, de megsértődött mégis, hogy nem idézték be meghallgatásra. Mekkora bunkó ez, hiszen meghallgatta ország-világ, amikor beszélt a rádióban nagy nyilvánosság előtt, na meg az egész hivatala kiadott egy közleményt, mit mondott volna még a szenátusnak? Megveretlek benneteket a TeK-es fiaimmal?

is 2012.04.01. 10:46:03

@Gatinho: leszarták 2011. decemberig, amíg Orbán hajnali fél ötkor keresztbe nem feküdt az EU-s szerződéseknek. onnantól most egy kicsit foglalkoznak velünk. sajnos. de ezt konkrétan Orbán provokálta ki.

2012.04.01. 11:07:36

@Kazi bácsi: "az élsportolókat gyakran a szükségesnél jobban segítik a tanárok, hogy megszerezzék a diplomájukat (ezúton kérek elnézést azoktól, akikre ez nem vonatkozik)."

Azért ezt nem fogadjuk el.
talán csak Fenyvesi Csaba dr-ra utalnék, akivel ez a csupaszcsiga egy csapatban vívott. Orvos, rákkutató pályafutása tiszteletre méltó.
Lehet, hogy Pálunk ezt irigyelte? Na nehogymár neki ne legyen doktorija, mikor Csabának van! Sőt, több úszónak is. Állatorvos, gyermekorvos és hasonló komoly szakmában tevékenykednek. Persze a környezetvédelem is nagyon fontos, különösen a nemzetközi sport viszonylatában :-)

bruhahahahihihi 2012.04.01. 11:10:23

Csak gratulálni lehet Orbán Viktornak, aki a nyakunkba ültette ezt a tisztességes sportembernek álcázott, fejlődésben visszamaradt óvodást. Ahogy Caligula sem feltétlenül őrületében tette meg lovát szenátornak, illetve reménybeli konzulnak, hanem talán azért, hogy kifejezze megvetését a szolgalelkű római szenátus iránt, úgy Orbán is úgy gondolhatta, hogy a Nemzeti Lopás Rendszerének egy tolvaj lesz a tökéletes szimbóluma. Caligula egészségének ez a szellemes húzás végül annyira nem tett jót, de Orbán Viktor szerencséjére nem az ókori Rómában élünk. Már csak az a kérdés, hogy mi mit teszünk a Sándor palotába kikötött derék patással.
EZ NEM AZ EMBEREK EMBERE, HANEM AZ EMBEREK SZÉGYENE!

bruhahahahihihi 2012.04.01. 11:11:05

Tolvaj hazug rezsimnek, TOLVAJ , HAZUG ELNÖK DUKÁL !!

Kazi bácsi 2012.04.01. 11:43:12

@Könnyen elkaptuk, uram!: Pont kimásoltad azt a zárójeles megjegyzést, ahol elnézést kérek ezektől az emberektől. Sajnos nem az az eset általános, amit leírtál.

@igényes: Kiderült, hogy igenis meghallgatta Pált a tényfeltáró bizottság, ott elmondhatta érveit. Meg az is, hogy kinevezte MOB-alelnöknek Tóth Miklóst.

rasszista szalonna 2012.04.01. 12:32:31

Tragikomédia
Lucifer monológja
99.szín: templom

-közönség lélegzetvisszafojtva, áhítatosan figyel ahogy Lucifer beszél egy szarkupachoz.-

- Aha! megvan, mindjárt kész...korunknak olyan ballasztja ő, mely anyagában jól szemlélteti az isteni természettel dacoló salak szellemi erejét, mely képes úszni a vízen! És még mire lesz képes! Mert ez csak a kezdet!
Mily csoda! Hisz a testet elhagyta rég. Bukdácsol, himbálózik vízfodrok körötte, mert nagy szellemének nagy része szorult ide és nini! Benne egyensúlyt teremt egy sárgálló kukoricaszem!
Univerzuma ezzel készen is van.

Narrátor:- A történet azonban szomorú véget ér, mert a horizont tágul és látható, hogy csak kis csimbók az mit az előbb nagy szellemnek vélt, a templom pedig csak egy budi.

Lucifer: - Á! A picsába! Mégse!
Rosszalkodik, nyelvet ölt és vicsorog. Elfenekelnénk, de nem lehet, mert tapodós és büdös. Tragédiánk, hogy végtermékünk ő. Lemondanánk róla, de nem lehet, mert a mienk.
Ej, most kezdhetem elölről, mit ronthattam el, az anyag volt a hibás, vagy a szellem volt érdemtelen? Esetleg mindkettő?!
Kontár volnék és minden igyekezetem röhejes és mulattató?
Hát aztán!
Itt én vagyok az Úr! Enyém itt minden, ugyan plágium minden pillére, de ez a templom az én templomom, ki meri mondani rám, hogy ostoba!

hallgatóság tapsvihara közepette budi lehúz.

Vége?

Lady.Bird 2012.04.01. 12:46:29

van olyan Ph.D. iskola, ahol a szigorlat és a védés egyazon napon van, pedig komoly Ph.D. dolgozatokról van szó...
az eljárás elindítása megtörténik jóval korábban

? a kisdoktoriknál is volt szigorlat?

Tell Vilmos 2012.04.01. 13:10:19

@bruhahahahihihi:

Részemről nem kívánom senki halálát! Hidd el nagyobb büntetés lesz neki, hogy egész hátralévő életében hallgathatja a kritikákat. Az pedig lesz bőven, hiszen fog még kiderülni róla más is. Gondolok itt az esetleges III/III-as dolgokra.

Mesterlövész 2012.04.04. 16:42:30

@Felagund: Igen, bakker, most nézem, kösz a kiigazítást, már eszembe jutott, de ez a kettő valamiért ez alkalommal az én fejemben is összekuszálódott :)
süti beállítások módosítása